login  |  Register

User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Thread: Forum problem

  1. #1
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    18
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Forum problem

    Ok so I have a fucking retarded computer can anybody help me. When I try to start new threads or reply to them the whole page loads except for the control panel type thing at the top with the bold and italics buttons on. I can type out messages perfectly and use the BB codes fine, so there's no problem, but when I go to publish the thread all the paragraph spacing has been erased so it all comes out as one big chunk of text. WTF? Is there a BB Code command for paragraph break or whatever, or how do I get the control panel to be compatible with my computer? It worked one time before by fluke and now it's gone again and I'm getting anxious because I really need to format my application thread for RLW, lol. But yeah, I've tried IE and Chrome and disabling pop-up blockers and all that and it still doesn't work. Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Australia
    Posts
    1,209
    Blog Entries
    1
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Forum problem

    I got nothing other than clear your cache and stuff.

    Maybe @Chad knows?

  3. #3
    Join Date
    Mar 1988
    Location
    Greensboro
    Posts
    3,916
    Blog Entries
    3
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Forum problem

    Hmmm, I've heard of the problem sometimes when doing cut-and-paste from Word but not without that. The line break BBcode should be
    Code:
    [br] and [/br]
    but I haven't used it. Trying it below.

    This is line one. [br] [/br] This is line two. [br][/br][br][/br]This is line three.

    Other option

    Quote Originally Posted by SkyMont View Post
    Ok so I have a fucking retarded computer can anybody help me. When I try to start new threads or reply to them the whole page loads except for the control panel type thing at the top with the bold and italics buttons on. I can type out messages perfectly and use the BB codes fine, so there's no problem, but when I go to publish the thread all the paragraph spacing has been erased so it all comes out as one big chunk of text. WTF? Is there a BB Code command for paragraph break or whatever, or how do I get the control panel to be compatible with my computer? It worked one time before by fluke and now it's gone again and I'm getting anxious because I really need to format my application thread for RLW, lol. But yeah, I've tried IE and Chrome and disabling pop-up blockers and all that and it still doesn't work. Any ideas?

  4. #4
    Join Date
    Mar 1988
    Location
    Greensboro
    Posts
    3,916
    Blog Entries
    3
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Forum problem

    Clearly the [br] code doesn't work. I've done some searching but can't find where someone has had exactly the same error. I'll keep looking, but if anyone else finds something, please let me know.

  5. #5
    Join Date
    Mar 1988
    Location
    Greensboro
    Posts
    3,916
    Blog Entries
    3
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Forum problem

    Testing regular HTML.
    Line two.
    Line three.

    There ya go. Try using a regular "br" tag with angle brackets.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    18
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Forum problem

    Thanks Chad

  7. #7
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    511
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Forum problem

    @SkyMont, if you are in the normal post editor you should see two icons on the top left above bold/italics. This is the Switch Editor mode between Source and WYSIWYG, which the later is the one you'd want if it's pre-formated with html.
    If you click that, and then paste your content in does it make a difference? Worse off, missing line-breaks, ect?
    @Chad, the [BR] tags were obfuscated back with VB 3. But if you really want it..
    Admin->Custom BB Codes>
    and just set it up as you want it with the proper html.

    This should work.
    no brand Wrestling - Running since 2004.

  8. #8
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Australia
    Posts
    1,209
    Blog Entries
    1
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Forum problem

    I don't know what you've done lately, Chad, but I can post using my Windows mobile now. I couldn't do so a week ago.

    So, thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •